Wat kunnen wij voor jou doen?

cryptocurrency

Wij zijn ondernemers en kijken verder dan onze eigen “vertrouwde” dienstverlening.  Netwerkmarketing in combinatie met cryptocurrency is een ander verdienmodel.

geschiktheid

Het boek Meten of zweten gaat over wie meer geschikt is, mr. Right of mr. Wrong. Want meten is weten. Dat geldt ook voor de juiste job-person-culture fit.

spirituele groei

Wij geloven in ontwikkeling in een breed spectrum. Denk naast materiële en financiële groei ook aan maatschappelijke zaken en zingeving.

leiderschap

Er zijn drie hoofd stijlen op het gebied van leiderschap. Mensgericht, Taakgericht en Ontwikkelingsgericht. Wat past bij jou?

in balans zijn

Deze tijd vraagt veel energie en voor veel mensen is het lastig om de balans tussen werk en vrije tijd te bewaken.

passievol werken

Werkzaamheden waar je energie van krijgt in een werkomgeving die bij jouw (loopbaan)waarden past, zorgt voor meer succes en geluk.

Mentale gezondheid

Het leven is vol verrassingen.

Soms gaat het jou voor de wind, op andere momenten zit je in een dal.

Bij dat leven hoort vallen en opstaan. Het geeft niet als je valt omdat je nieuwe dingen uitprobeert en daarmee uit je comfort zone stapt. Zo leer je het meest.

Belangrijk is dat je ook weer op staat. Zo nu en dan heb je hulp daarbij nodig. Wij staan dan voor jou klaar.

Financiële gezondheid

De meeste mensen willen geestelijke en financiële vrijheid. De dingen doen en hebben die zij zich zelf gunnen.

Er zijn diverse manieren om geld te verdienen. Dat kan via een baan, ondernemerschap of op een meer “out of the box” wijze. Denk dan aan crypto currency of netwerkmarketing. Harry van Dijk die ook bij Way2Talent betrokken is maar voor deze specifieke dienstverlening werkt onder de vlag van 1Solutions2Do, introduceert jou graag in deze wereld. Hij is te bereiken op: 06-55101141 of via harry@1solutions2do.com

Boeken

Het meten van talenten blijft een boeiend samenspel voor zowel de kandidaat als de degene die de test afneemt. Het doel is voor beiden hetzelfde: het volledig benutten van talenten door de juiste kandidaat aan de juiste functie koppelen om succes voor medewerker en bedrijf te scheppen.

Aan de hand van adviezen, persoonlijke vragen en praktijkvoorbeelden toont ‘Meten of zweten’ hoe dit proces soepel en doelgericht kan verlopen.

Het boek bevat veel reflectievragen en casuïstiek en geeft op deze wijze tips hoe om te gaan met individuele als organisatorische vraagstukken.

Daarnaast adviseren wij – op jouw verzoek – welke boeken bijdragen aan jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling.