Zelfonderzoek

Onze adviseurs helpen jou door te specificeren (wat wil je precies), te confronteren (de spiegel voorhouden) en met het structureren (kaders aanbrengen) van de vraagstelling en/of het probleem. Jij vervult zelf de meest actieve rol. Uitgangspunt is namelijk dat je zelf verantwoordelijk bent en blijft, op onderzoek gaat en dat jij de oplossing wel weet. Wij ondersteunen hierbij zonder dat je afhankelijk wordt. De innerlijke drijfveer en kracht van de mens is de belangrijkste succesfactor en wij supporten jou daar waar nodig is. Wij geloven namelijk in jou.

Loopbaaninterventies

Bij alle vormen van loopbaaninterventie geldt dat wij mensen ondersteunen bij het maken van keuzes en hen leren inzien wat de gevolgen en consequenties hiervan kunnen zijn. Daarbij werken wij naar concreetheid toe met duidelijk geformuleerde en gestelde doelen.

We focussen ons op de mens in de organisatie en met name op het ontwikkelen van loopbaanperspectieven van individuen en groepen.

De begeleiding en coaching is gericht op het helder krijgen van het (functionerings-) probleem en/of het behalen van de gestelde doelen.

Voor verdere ontwikkeling en succes in de loopbaan verzorgen we naast coaching, diverse workshops en trainingen in het kader van: communiceren, inzicht in gedrag, leiderschap-stijlen, loopbaaninterventie, persoonlijke effectiviteit, teambuilding, assertiviteit enz. In de praktijk merken we dat persoonlijke ontwikkeltrajecten op maat, waarbij coaching en training elkaar afwisselen, het meest rendement opleveren.

Wij hebben ook een loopbaanonderzoek van een dag of een dagdeel in tegenstelling tot een loopbaantraject wat uit meerdere sessies bestaat.

Webshop en boek Wake up!

Op onze Webshop zijn diverse loopbaanwerkboeken en testen waarbij jij zelf invulling kunt geven aan jouw loopbaan. Kijk gerust rond of er iets bij zit waarmee jij bent geholpen.

Verder kan het E-book Wake up!, te vinden op Bookboon, jou helpen de juiste loopbaankeuzes te maken en het beste uit jezelf te halen.

 

Wake up! – Nu is het jouw tijd

15 tips om persoonlijk als professioneel succesvol te worden

auteur: Mirella Eickhof

Wake up! betekent het achterhalen van jouw kwaliteiten en het bereiken van gewenste doelen. Met oefeningen over ondernemerschap, loopbaanwaarden en persoonsprofiel.

Naast een eigen sterkte-zwakte analyse zijn er 15 tips voor meer persoonlijk en professioneel succes.

Resultaat is dat de kwaliteit van jouw leven verbetert en jij jouw talenten optimaal inzet.

Met zelfinzicht en zelfsturing maak jij bewust de juiste keuzes. Doe jij waar je goed in bent. En vooral: doe jij datgene wat jij wilt. Zodat jij in jouw kracht zit.

Nu is het jouw tijd !