Love the life you live. Live the live you love.

Ik ging met de billen bloot voor het boek “The Only 21 Stories You Will Ever Need to Be Successful in Life & Business”. Waarom? Omdat ik geloof dat liefde voor jouw vak en voor de ander versterkt door kwetsbaarheid en openheid.

20 Andere auteurs en ik gingen diep. We schreven over onze shit, de wijze waarop we dat overwonnen en hoe het ons transformeerde. Ik ben trots dat mijn verhaal verkozen is als inkijkexemplaar 21 stories op Managementboek.

Boeken dragen bij aan ieders ontwikkeling. Omdat het a.s. zondag een speciale dag is, deel ik graag een aantal e-boeken tips met jou.

Omdat ik niet weet in welke fase jij momenteel zit of waar jouw interesse ligt, is het aanbod divers. Ik had je de e-boeken graag direct via deze mail gegeven alleen krijg ik hier geen toestemming voor. Wil je meer over de inhoud weten of hoe je ze kunt ontvangen, staat het vrij contact met me op te nemen.

Kun je oppeppers gebruiken? Kies dan deze: “The 18 Rules of Happiness” van Karl Moore.
Wil je jouw financiële positie verbeteren, dan is “Millionaire Mindset” van Gerry Robert iets voor jou.
Ga je voor ontwikkeling? Dan is dit mijn favoriet. Re-Awaken the Giant Within, van Anthony Robbins.
Hoe je om kunt gaan met beperkende gedachten en uitstel, wordt duidelijk bij “Stronger than circumstances” van Mary Morrissey. Hier alvast de link https://www.marymorrissey.com/. Je kunt jezelf aanmelden om het gratis te downloaden. En nee, ik ben geen affiliate.

Tot slot geef ik, vanwege mijn verjaardag op 24 februari, mijn eigen boek Meten of zweten over o.a. Talentontwikkeling met 24% korting weg. Normaal kost deze 24,50. De portokosten neem ik ook voor mijn rekening. Deze actie duurt tot 24 maart. Uiteraard signeer ik mijn boek.

Dit plaatje zag ik in Bali. Deze uitspraak over “Love the life you live. Live the life you love.” neem ik in mijn dagelijkse oppeppers, affirmaties, mantra’s e.d. mee. Het gaat er om positief de dag te starten. Het lezen van boeken, houdt dat goede gevoel vast.
Met liefdevolle groet, Mirella.